Pentru informații contactează-ne pe office@edituracelestium.ro
Sună-ne 0359 172 276 | 0746 600 062

Despre noi

Misiunea noastră

Editura Celestium oferă creativitate la maxim în procesul editării și a realizării cărților. Autorii vin cu manuscrisele lor iar noi le transformăm în cărți. Visele lor prind aripi și ajung apoi în mâinile cititorilor care trăiesc emoții alături de personajele lor favorite.

Originalitate

Editura Celestium este o editură originală care promovează autorii români. Dorim să intrăm în viețile oamenilor și să le oferim cărți cu subiecte emoționale și care să trezească în ei cea mai dornică dorință de a fi alături de personajele preferate. Și în plus de asta, ne dorim să citească autori români și să îi promoveze, la fel de mult precum o fac și cu cei străini.

Publicare internațională

Publicăm autorii români și nu oriunde ci peste tot! Nu doar în România vrem să vedem autori români de succes ci și în întreaga lume. Autorii străini sunt lăudați, au cărți bestseller, vândute peste tot, de ce nu și românii? Editura Celestium este singura editură din România care își dorește dar și realizează promovarea autorilor în străinătate.

Mă bucur că există o editură care publică autorii români tineri, indiferent de genul abordat poezie sau proză.

ArciColaborator Recenzii

Când ceea ce inima ta visează întalnește șansa unei reale promovări, atunci vorbim despre posibilitatea unei aventuri inedite, care te aduce mai aproape de sufletul cititorilor prin muncă, implicare și dăruire.

Atunci vorbim despre Editura Celestium.
Editura Celestium este singura editură care mi-a eliberat drumul spre voi, cititorii, fără să îmi ceară nimic în schimb.
Multumesc, Celestium.

Raluca ButnariuAutor

Cumpara cu cardul

iar transportul este 13 lei
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern