0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu

Despre Noi

Editura Celestium își propune să aducă în fața dumneavoastră cele mai frumoase și captivante povești, care să vă facă să vă pierdeți în mrejele lor, rămânând ancorați în atmosfera creată de autorii noștri talentați de la prima și până la ultima pagină.

Prin intermediul cărților noastre, ne propunem să vă oferim o varietate de subiecte, să construim cu măreție lumi noi, să vă prezentăm personaje fascinante, să aducem în fața dumneavoastră intrigi complexe, situații de viață extraordinare, moravuri și iubiri capabile să vă stârnească emoții puternice, cu speranța că universul nostru literar vă va face să uitați de cotidianul de multe ori prea cenușiu și să vă construiți noi lumi, mult mai pline de culoare.

Editura Celestium are ca țel publicarea, susținerea și promovarea autorilor români contemporani, pentru a arăta că se poate să avem creatori de frumos chiar pe plaiurile noastre mioritice, că avem oameni talentați, capabili să producă în sufletele cititorilor ecouri vibrante, că putem să ne ridicăm deasupra limitelor și să ne înălțăm pe cele mai înalte culmi ale cuvântului scris.

În centrul preocupării noastre, se află întotdeauna cititorul, fapt pentru care ne dorim să vă oferim o calitate superioară a textului și o grafică de excepție.

Dacă simțiți că suntem pe aceeași lungime de undă și aveți ceva de spus, un mesaj adevărat, inovator, și o poveste diferită de toate celelalte, vă așteptăm manuscrisul pe adresa: manuscrise@edituracelestium.ro