0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu

Despre Noi

Editura Celestium își propune să îți aducă cele mai frumoase și captivante povești în care să te pierzi pagină cu pagină. Lumi noi, construite măreț, personaje fascinante și misterioase, intrigi complicate și greu de descurcat, situații de viață și de moarte, slăbiciuni, crime, dragoste, orice stârnește imaginația și lasă o amprentă asupra noastră.

Cu timpul, ne dorim să fim în mintea și sufletul cititorilor prin urmele pe care le vom lăsa, prin mesajele pe care le vom transmite.

Editura Celestium își propune să te aducă în lumea viselor prin colecțiile sale : autori români contemporani, autori clasici și străini, autori străini contemporani, romane de dragoste, mister, thriller, SF&Fantasy, aventură și acțiune, polițiste, drame, erotice, horror, inspiraționale, Young Adult, poezii de cea mai bună calitate, proză scurtă, LGBT, cărți pentru copii, Self-Help, motivaționale și spirituale.

Publicăm autori români care au povești deosebite, cu mesaje puternice, care aduc o nouă viziune în lume.

De asemenea, ne propunem să apărem în fața unui public mai extins, internațional, care să se bucure de cele mai bune cărți ale noastre, publicându-le în țara lor.

Dacă simțiți că suntem pe aceeași lungime de undă și aveți ceva de spus, un mesaj adevărat, inovator și o poveste diferită de toate celelalte, vă așteptăm manuscrisul pe adresa : manuscrise@edituracelestium.ro