0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu

Informații despre livrare

Ce se întâmplă după ce plasez o comandă?

După ce ai plasat o comandă nouă, statusul ei este Nepreluată. Poţi verifica oricând statusul comenzii tale accesând Contul tău, secţiunea Istoric comenzi. Colegii noştri vor pregăti coletul pentru livrare şi vor actualiza comanda ca şi Comandă procesată. În momentul în care curierul ne anunţă că a livrat comanda, aceasta va apărea ca şi Comandă finalizată.


Cum se face livrarea?

***Momentan editura noastră nu face livrări în afara României***

Pentru cărţile aflate în stoc, livrarea se face astfel:

  • Prin curier rapid cu firma de curierat Dragon Star Curier pentru toate localităţile din raza de acoperire a curierului pentru care nu se percep kilometri suplimentari; 
  • Prin Poşta Română pentru toate celelalte localităţi.

Durata medie de livrare este de 24-48 de ore de la procesarea comenzii, dar pot exista situaţii în care, din cauza curierului sau a factorului poştal, livrarea poate dura mai mult de 48 de ore. 

  În cazul produselor marcare ca fiind în perioada de Precomandă, vom anunţa pe pagina de facebook a editurii, www.facebook.com/edituracelestium data începerii livrărilor.


Cum plătesc? 

Plata se face ramburs, în momentul primirii coletului.


Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării, beneficiu valabil pentru produsele vândute si expediate de edituracelestium.ro, urmând ca în maxim 15 zile lucrătoare de la primirea coletului retur de către noi să îţi restituim banii în contul specificat de tine. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Pentru a returna un produs, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa office@edituracelestium.ro sau telefonic la 0742279734 (de luni până vineri între orele 8-17) şi te vom îndruma pentru returnarea produsului. Te rugăm să nu trimiţi prin poştă sau curier un produs pentru returnare fără să ne contactezi în prealabil, deoarece coletul nu va fi ridicat de la curier sau poştă. 


Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor - Tel.: 0259431817