0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu
Lacrimi de ingeri (dincolo de viață)

Lacrimi de ingeri (dincolo de viață)

  • 35 LeiCrezi că te poţi îndrăgosti nebuneşte de o persoană pe care nu o cunoşti câtuşi de puţin?

Un simplu vis o aruncă pe Alexandra în prea frumoasele braţe ale dragostei. O leagănă pe acordurile sale magice, o mângâie, o mistuie. Îi oferă iubire pură ce o consumă şi reface inima rănită de cel pe care cândva îl iubea. Alexandra se luptă cu propriile trăiri, întrebări, vise şi speranţe. Trăieşte o dramă, o iubire, o aventură plină de peripeţii pe care doar citind le poţi descoperii.

Romanul "Lacrimi de îngeri" este romanul ce îţi va frânge şi reîntregi inima.


„Lacrimi de îngeri” este o dramă despre iubire, despre viață și despre alegerile pe care le facem. O poveste cu numeroase răsturnări de situație, o carte care îl ține pe cititor captiv până la ultima pagină. Este o carte plină de emoții, care te trece prin toate stările posibile și îți smulge și câte o lacrimă.

Eva Anca, Rândurile Evei

Ioana Dumitrachescu

M-am născut să aduc mesaje despre iubire și viață tuturor celor care caută Adevărul. Iubesc să scriu și fiecare acțiune, personaj, cuvânt scris răsună din interiorul meu și îl simt până în adâncimile inimii mele. Sunt optimistă și știu că viața merită să fie trăită până la capăt, indiferent de piedicile și obstacolele întâlnite. Până la urmă tot ce contează este să trăiești la maxim, să faci ceea ce îți place și să te cunoști pe tine însuți. Mi-am propus să scriu peste 100 de cărți în viața asta și sper să reușesc.

Detalii Carte
Format 13 x 20 cm
Autor Ioana Dumitrăchescu
Numar de pagini 254
Data apariției Mai 2018
ISBN 978-606-8871-00-4
Copertă Broșată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: drama, roman, bestseller, celestium