0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu
Efectul Patriconius

Efectul Patriconius

  • 18 Lei


Toţi ne dezintegrăm la un moment dat şi nimeni nu poate face nimic. Suntem precum jucăriile, folosiţi zilnic până ne uzăm şi dispărem. Suntem aruncaţi, uitaţi, controlaţi de două mâini care ne conduc spre moarte, spre suferinţă. Acele mâini ne manevrează, ne coordonează perioada de vizită în această viaţă, pentru că la urma urmei nu suntem altceva decât nişte musafiri în mizerabila viaţă, ne naştem dar nu ştim pentru ce perioadă de timp, scurtă sau îndelungată. Nu ştim ce ne va rezerva soarta. 


După ani întregi în care a simţit că a trăit o viaţă care nu i-a aparţinut, Matei, un bărbat în vârstă de patruzeci şi cinci de ani, s-a hotărât să-şi înfrunte din nou trecutul, transmutându-l în paginile unui jurnal. Trecutul a prins din nou viaţă, aducând odată cu el fiecare clipă de durere şi agonie trăită alături de domnul Patriconius, care s-a dovedit a nu fi altceva decât  un parşiv, folosindu-se de el pentru a-şi putea atinge scopurile diabolice şi setea de putere.

Vlad Dăianu

Literatura a reprezentat pentru mine un mare punct de interes de la o vârstă fragedă. Mi-am construit un întreg univers în jurul acestui domeniu şi iată că în sfârşit a devenit realitate.

Pe lângă literatură sunt foarte pasionat de muzică şi desen. Sunt student la Facultatea de Litere şi visez să devin cadru didactic şi traducător. Pentru mine, arta este ceea ce face un om să fie unic, să iasă din orice tipar al cotidianului. 

Detalii Carte
Format 13 x 20 cm
Autor Vlad Dăianu
Numar de pagini 110
Data apariției Septembrie 2018
ISBN 978-606-8871-22-6
Copertă Broșată, Soft Cover

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: efectul, patriconius, vlad, dăianu, daianu