0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu
PRECOMANDĂ Vânătorii proscriși - Cartea întâi - Învierea

PRECOMANDĂ Vânătorii proscriși - Cartea întâi - Învierea

  • 39 Lei
  • 29 Lei


PRECOMANDĂ acum și vei primi un cadou surpriză! 

Produsul va fi livrat începând cu data de 28 ianuarie 2019.


Cinci artefacte. Cinci tineri. Cinci destine care se contopesc, devenind unul singur.

Cinci adolescenți obișnuiți sunt aruncați într-o lume întoarsă cu susul în jos, în care tot ceea ce părea imposibil devine posibil, iar creaturile mitologice renasc chiar de sub ruinele ascunse ale orașului natal. Totul se schimbă pentru ei în momentul în care spiritele celor trecuți în neființă încep să umble libere printre ei. Ei sunt cei care au răscolit o lume a umbrelor ce a stat într-o stare latentă timp de mii de ani. Acum, coșmarurile prind viață și împânzesc Amherstul. Iar ei trebuie să opreasca totul, indiferent de prețul ce trebuie plătit. Totul se transformă într-o luptă pentru supraviețuire, iar viitorul pare sumbru.

În timp ce frica și întunericul amenință să îi împresoare, ei trebuie să-și dea seama de unde a început totul și cum ar putea opri o posibilă înviere a silfidelor, ielelor, zeilor și zodronilor. Ei sunt cei aleși, Vânătorii Proscriși care trebuie să salveze lumea de la un colaps iminent. 
Fiți pregătiți pentru o lume în care creaturi nebănuite luptă pentru putere, unde nu există loc pentru îndoială și lipsă de acțiune! Lumea pe care au cunoscut-o se prăbușește în jurul lor, iar iadul pare a se dezlănțui pe pământ.

Cine va câștiga și cine va pierde rămâne de văzut. Garantat, acțiunea intensă nu vă va permite să lăsați cartea din mâini!

Florin Buharu

M-am născut în Râmnicu Vâlcea pe 12 februarie 2001.

Sunt o fire creativă, căreia îi place să descopere lucruri noi şi să încerce lucruri noi. Sunt pasionat de legende, de mituri şi de povesti care trec dincolo de limitele normalului, de aceea romanele mele, în cea mai mare parte, dezvoltă astfel de teme. Scrisul a devenit drogul meu: inot in litere, fumez pagini, sunt cine vreau sa fiu.

Detalii Carte
Format 13x20 cm
Autor Florin Buharu
Data apariției Ianuarie 2019
ISBN 978-606-8871-25-7
Copertă Broșată, Soft-cover

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: florin buharu, vanatorii proscrisi, invierea, sf