0742 279 734
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Coşul meu
Teoria inocenței

Teoria inocenței

  • 39 Lei


Tranziția de la copilărie la adolescență diferă de la persoană la persoană. Procesul poate fi abrupt, asemeni unui bolovan în picaj liber, sau lin, aidoma șipotului unui râu de munte.


În cazul de față, copila Sophie a fost dintotdeauna sub aura protectoare a mamei ei, părinte unic. Acest cocon va fi distrus brutal de un prezent suspendat în trecut, de minciuni, secrete atent dosite, alegeri egoiste și erori infantile.

Smulsă din mediul ei confortabil, adolescenta Sophie McKall va fi azvârlită direct în ghearele vieții, fără o pregătire în prealabil, ajungând să lupte pentru fiecare respirație, să se călească cu fiecare nouă rafală de lovituri ale unei sorți ce nu știe sa dea și momente de respiro.

Suferință, pasiune, iertare dincolo de rațiune. Acestea sunt lecțiile pe care Sophie le va primi drept cadou de majorat, lecții ce vor avea un impact fulminant asupra unui destin fraged, ce, la o vedere panoramică, nu prevestea niciun obstacol. Iertarea e o binecuvântare. Lasă sufletul ușor, liber să guste din frumusețea vieții.


Un roman cu peste 134.000 citiri pe Wattpad te așteaptă să-i descoperi povestea.

Florentina Pandelea

 Cu un job, o familie și un copil, Florentina reuşeşte cu succes să găsească timp pentru pasiunea ei, scrisul.

Totul a început acum doi ani. Am găsit aplicația Wattpad și, după ce am înțeles-o, mi-am luat inima în dinți și am început să scriu. Am citit de când am învățat alfabetul și, întotdeauna, am adorat să mă pierd în lumea lor. Am început să scriu, vrând să văd dacă pot creiona un personaj, dacă pot contura o poveste. A fost hobby-ul de care aveam nevoie la momentul respectiv. Încă nu sunt sigură pe munca mea, dar învăț și încerc să evoluez de la o carte la alta. Mă inspir din orice. Din conversațiile cu soțul meu, din gesturile fiicei mele, din muzică și din filme, chiar și persoanele străine pe lângă care trec îmi oferă o idee pe care s-o așez în carte.

Sunt o persoană sceptică. Foarte greu cred în ceva sau în cineva, dar după ce îmi câștigă încrederea sunt devotată. Mă las în brațele imaginației și scriu, fiindcă doar în lumea creată de mine pot să visez, să sper, să cred, fără să fiu dezamăgită, asta pentru că eu sunt cea care decide drumul personajelor. Iubesc natura și copiii. Ador să mă joc cu fiica mea și să stăm de vorbă ,, ca fetele". Îmi place să mă plimb, să citesc și să mai fiu pentru câteva clipe copil. Mă văd un om simplu, cu calități si defecte, dar care încearcă să fie mai bun de la o zi la alta.

Detalii Carte
Format 13X20
Autor Florentina Pandelea
Numar de pagini 410
Data apariției Iulie 2018
ISBN 978-606-887-13-4
Copertă Brosata, Soft cover

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: florentina pandelea, teoria inocenței, passion, adolescenti